28 Ocak 2012 Cumartesi

OYUNUOYNA.COM OYUN SİTESİ

Oyunuoyna.com sitesi çok yeni bir site olmasına rağmen oyunseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biridir. Yarattığı oyun tablosu ile her yaştan, her tarzdan oyuncuların ilgisini üzerine toplayan bir portal olmuştur.
Oyunuoyna.com sitesini incelemeye başladığımızda ilk göze çarpan sitenin renkleri oluyor. Oyuncuların gözlerini yormayacak renkler kullanılmış. Küllü mavi ve çok fazla açık olmayan turuncu renginin müthiş uyumuna sitenin logosuda eklenince karşınıza çıkangörüntü sade ve kullanışlı olmuştur.
Sitenin ana sayfasında sizler için hazırlanmış 41 adet kategori var. Kategorilerin her biri farklı tarzdaki oyunculara hitap ediyor. Büyük kategorilerin yanı sıra ara kategorilerde buluyor. Örneğin; kız oyunları kategorisi 3 bölüme ayrılmıştır. Makyaj, giydirme ve yemek olarak. Genellikle kız oyuncular tarafından sevilen oyunların her birine bu kategorilerden ulaşabiliyorsunuz. Kategorilerin her biri farklı oyunlar gündeme geldikçe fazlalaşıyor ve bölünüyor. Kategorilere ulaşacağınız tek yer ekranın sol tarafı değil. Oyun sayfasında sağ kısımda animasyonlar göreceksiniz. Onlar zaman ayarlılar. İstediğiniz kategorinin resimlerine göre seçim yapabilirken, yine ana sayfada kategorilerin resimlendirilmiş versiyonlarına ulabiliyorsunuz.
Oyunuoyna.com sitesinin sahibi internet alanında çok başarılı isimlerden biri. İnternet mecrasına sunduğu kaliteli projeler ile ismini çok yerde duyurmuştur. Bunun dışında bir çok lider çocuk sitesinin sahibi olduğu için bu konuda profesyonelleşmiş isimlerdendir.
Sitedeki oyunları gözden geçirirsek; oyun mecrasında bulunan güzel oyunların buluştuğu en güncel oyun sitesidir. Her oyununda sizlerin daha kolay adapte olabilmenizi sağlamak için oyunun senaryosundan hangi butonlar kullanarak oynanacağı belirtilmiştir. Ebeveynlerin çocuklarına önerebileceği bir oyun sitesidir çünkü sitenin editörleri her türlü uygunluk testinden geçirilen oyunları sizlerin ekranlarına taşır. Her yaştan oyuncunun sitede kendine uygun oyun bulabileceği de şüphesizdir.
Sizlere sunulan bu kaliteli hizmetin arkasında iyi bir kadro ve oyuncuların ne istediğini düşünebilen muhteşem bir yönetici vardır. Sizlerin siteye gösterdiğiniz ilgi ve oyunların beğenisi ekibimize daha fazla çalışma azmi verir. Buda sitenin sadece “oyuncu” odaklı olmasından kaynaklanır.
Sitede bulunan yaklaşık 5000 oyuna her gün sizler için yenilerini ekliyor olacağız. Son eklenen kategoriler ise, Friv, Kız oyunları ve işletme oyunları kategorileridir. Takip etmenizi tavsiye ederiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder