28 Ocak 2012 Cumartesi

Güncel ve son dakika haber sitesi

Bu hafta sizlere güncel ve tarafsız olan haber sitesinden bahsedeceğiz.

Internet sitemizin adı: habercim.net

habercim


Habercim haber sitesi 2010 yılında yayın hayatına başladı. '' Türk Milletinin Sesi '' sloganıyla yayın hayatına başlayan haber sitemiz 11 ana kategori altında günde 100'ün üzerinde haberi okuyucularına sunuyor.

Haber sitemizde ulusal haberlerin yani sıra yerel haberlerede oldukça yer veriliyor. Iliniz hakkında haberlerede internet sitemiz aracılığiyla ulaşabilirsiniz. Sloganımız ve yayın politikamız gereği bizi diğer haber sitelerinden farklı yapan en büyük özelliğimiz tarafsız olmamız ve haberleri önemli/önemsiz demeden siz kullanıcılarımıza aktarıyor olmamızdan geçiyor.

Uzman editörleriyle birlikte 7 gün 24 saat bilgisayar başında olan ve olay yerinde olan muhabirlerimiz ile birlikte son dakika haberleri anında siz kullanıcılarımıza aktarıyoruz.

Son dakika haberlerin erişimi kadar ekonomi ve doviz kurlarınıda internet sitemiz üzerinden takip edebilir anlık değişimleri gözlemleyebilirsiniz. Bunların yanında sosyal ağlar üzerinden haber sitemizi takip edebilir ücretsiz ve üye olmadan bu haberlere yorum yapabilir sosyal sayfalarınızda paylaşabilirsiniz. Haber sitemize erişebileceğiniz adreslerimiz:

www.habercim.net
www.facebook.com/Habercim.Net ve rss adresimizede http://www.habercim.net/feed adresinden ulaşabilirsiniz.

Tarafsız ve kaliteli haberin adresi olan habercim.net sizler için 7/24 çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder